Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL susține referendumul declanșat de Președintele Klaus Iohannis (video)

ro

25 Apr, 2019 15:51 1255 Marime text
Conducerea PNL a declarat astăzi că partidul susține referendumul declanșat de președintele Klaus Iohannis. 

Raluca Turcan a precizat în cadrul unei declarații de presă că votul masiv DA la referendum poate opri asaltul PSD-ALDE la justiție, iar votul masiv poate avea o finalitate clară. 

De asemenea, Raluca Turcan a menționat că, astăzi PNL a depus la CCR sesizări de neconstituționalitate pe cele două coduri votate ieri în Parlamentul României. 

„Votul de ieri este o formă de amnistie mascată pentru marii infractori. Dacă românii vor vota masiv la referendum ținând cont că există temeiuri foarte serioase de neconstituționalitate pe cele două coduri votate ieri în Parlament, vom ajunge să le dezbatem din nou în Parlament după pronunțarea Curții Constituționale. Noi suntem foarte încrezători că decizia CCR va fi una favorabilă pentru că am avut o strategie prin care am sesizat neconstituționalitatea unor articole vechi și, de asemenea, am sesizat neconstituționalitatea unor articole votate ieri în Parlament, pe care special nu le-am sesizat la CCR tocmai pentru a bloca eliberarea marilor infractori prin coduri. Suntem convinși că decizia Curții va face ca cele două coduri să revină în Parlament din motive de neconstituționalitate. Acest lucru înseamnă VOT, din nou, în Parlament. 
Ținând cont că unii deputați spun că au votat ieri pentru că au considerat că sunt doar articole constituționale, cumulat cu un vot masiv împotriva amnistiei din partea românilor, mârșăvia PSD poate fi oprită. Spălarea infractorilor poate fi oprită!” - a mai precizta Raluca Turcan. 


Sursa video: Facebook/PNL
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii