Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii îi cheamă pe români să voteze şi la referendum Siegfried Mureşan, candidat PNL pentru Parlamentul European, s-a întâlnit cu locuitorii oraşului Năvodari

ro

21 May, 2019 00:00 1916 Marime text
Siegfried Mureşan, candidat PNL pentru Parlamentul European, a ales să revină în judeţul Constanţa, de data aceasta chiar în oraşul Năvodari. Eurodeputatul s-a întâlnit cu cetăţenii oraşului Năvodari împreună cu preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă, şi cu numeroşi colegi liberali.
 
„A fost o plăcere să ne aflăm printre năvodăreni şi să discutăm deschis despre problemele cu care se confruntă cetăţenii oraşului. Sunt din ce în ce mai mulţi oameni care au înţeles că alegerile pentru Parlamentul European sunt fundamentale pentru evoluţia României, iar cei care ne reprezintă ţara trebuie să fie adevăraţi profesionişti. Partidul Naţional Liberal este singurul partid din România care se bucură de respect şi deschidere la nivelul Uniunii Europene şi are capacitatea de a influenţa decizii în favoarea României. Românii vor să militeze pentru democraţie, pentru respectarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale şi pentru o Europă unită”, a precizat Siegfried Mureşan, candidatul PNL pentru Parlamentul European.
 
Acesta consideră că guvernarea PSD-ALDE este nocivă pentru viitorul ţării noastre, de aceea la referendumul convocat de preşedintele Klaus Iohannis este important să răspundem cu DA pentru a opri corupţia şi infractorii. „Partidul Naţional Liberal este singurul partid care a stat de vorbă cu oamenii, a fost prezent în toată ţara, în timp ce PSD-iştii se ascund de români şi le este teamă să nu fie traşi la răspundere pentru promisiuni neonorate”, a mai arătat Mureşan.
 
Sursa foto: Imaginea a fost pusă la dispoziţie de PNL

Material comandat de Partidul Naţional Liberal, cod mandatar financiar 41190007.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii