Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidatul USR-PLUS Dacian Cioloş, despre Fondul de Dezvoltare şi Investiţii - „Sunt bani pentru PSD!“

ro

03 May, 2019 00:00 1442 Marime text
Candidatul USR-PLUS la alegerile europarlamentare Dacian Cioloş a declarat că Fondul de Dezvoltare şi Investiţii pentru proiecte destinate comunităţilor, anunţat de către liderul PSD, Liviu Dragnea, nu va aduce bunăstare românilor, ci sunt bani „pentru partid, pentru firmele căpuşă”.

„Liviu Dragnea începe să ne spună din nou cum o să arunce în stânga şi în dreapta cu bani pe diferite proiecte, însă românii cred că încep să înţeleagă că acei bani nu sunt pentru ei, acei bani sunt pentru partid, pentru firmele căpuşă, acei bani sunt pentru comisioane şi ei trebuie să ajungă la oamenii de partid, aşa cum ne-au obişnuit oamenii ăştia deja de câteva decenii. Pentru că în paralel cu aceste promisiuni că o să se arunce cu bani pe diferite proiecte în stânga şi în dreapta, ministrul de finanţe PSD, Teodorovici, împrumută România cu miliarde de euro şi cu dobânzi foarte ridicate de pe pieţele externe. Deci noi luăm bani de pe pieţele externe ca să putem finanţa aceste promisiuni electorale care nu aduc bunăstare pentru români”, a declarat Cioloş, într-o conferinţă de presă.

Afirmaţiile lui Cioloş vin în contextul în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris, pe Facebook că, începând de joi, primarii pot utiliza Fondul de Dezvoltare şi Investiţii pentru proiecte destinate comunităţilor. „Punem la dispoziţia primăriilor, asociaţiilor de dezvoltare intercomunitară, universităţilor 10 miliarde de euro pentru a oferi cetăţenilor o viaţă mai bună”, a mai scris Dragnea. 
 
Material la comanda USR PLUS, cod unic de identificare: 41190006.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii