Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:22 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Solii lui Făgădău Viceprimarul, consilierul personal şi o echipă de aleşi locali constănţeni pleacă într-o misiune de cooperare în Turcia

ro

09 May, 2018 00:00 1052 Marime text
O delegaţie formată din oficiali ai municipalităţii şi aleşi locali pleacă astăzi într-o „misiune“ de cooperare în Turcia. Bugetul local le suportă costurile de călătorie şi diurnele legate de deplasare, potrivit unei hotărâri de Consiliu Local adoptate în luna aprilie. În invitaţia transmisă de primarul turc se arată că toate cheltuielile vizitei legate de cazare şi masă vor fi suportate de oaspeţi.
 
Municipiul Constanţa este înfrăţit cu 28 de oraşe din toată lumea. În luna octombrie 2014, municipiul Constanţa se înfrăţea cu oraşul Eskişehir-Tepebasi din Turcia. La trei ani de la acest moment, la invitaţia primarului din Eskişehir-Tepebasi, o delegaţie formată din nouă oficiali ai Primăriei şi aleşi locali constănţeni se deplasează în Turcia, în perioada 9 - 12 mai 2018.

Iată, nominal, şi componenţa delegaţiei care va pleca în Turcia, aprobată prin HCL 177/2018: Costin loan Răsăuţeanu - viceprimar, Marian Pârjol - consilier personal cabinet primar, Cornelia Maria Petcu - inspector Compartimentul relaţii externe şi investitori, Dede Perodin - consilier local PSD, Teodor Patrichi - consilier local PSD, Marioara Cojoc - consilier local PSD, Adriana-Teodora Câmpeanu - consilier local PNL, George-Andrei Popescu, consilier local independent şi Papuc Cătălin - consilier local PMP.
 
Iată şi mandatul cu care delegaţia constănţeană pleacă în oraşul din Turcia! Conform art. 5 al înţelegerii de cooperare şi parteneriat din acordul de înfrăţire între municipiul Constanţa şi Eskişehir-Tepebasi din Turcia, părţile vor evalua posibilităţile de promovare a unor proiecte de dezvoltare economică şi socială care să fie benefice comunităţilor pe care le reprezintă. De aceea, este necesar să se efectueze această deplasare în scopul identificării la faţa locului a oportunităţilor existente.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii