Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare, in trupa de negociatori

ro

17 Dec, 2008 03:19 1047 Marime text
Procesul la care a fost nevoit să fie prezent în cursul dimineţii nu l-a împiedicat pe primarul Radu Mazăre să lipsească din echipa de negociere la împărţirea funcţiilor de conducere în Senat şi la comisii.

Omniprezent încă de la startul discuţiile referitoare la alianţa pe care PSD-iştii au stabilit-o într-un final cu PD-iştii, reprezentantul conducerii social-democrate de la malul mării, Radu Mazăre, a fost şi ieri în primul rând al discuţiilor dintre liderii celor două partide. Prezenţa primarului ar fi justificată şi de dorinţa acestuia de a obţine cu orice preţ, pentru unul din apropiaţii săi, conducerea unuia dintre ministerele care i-ar putea facilita demararea unor proiecte pe litoralul Mării Negre.
Dacă în cursul dimineţii de ieri, la bursa zvonurilor se vehicula ca în fruntea Ministerului Turismului să fie pus chiar fratele primarului Mazăre, senatorul Alexandru Mazăre, după-amiază, noile formule făcute publice nu-l mai arătau pe constănţean în nicio schemă. Rămâne de văzut până vineri, după cum a apreciat nou premier desemnat, Emil Boc, care va fi forma finală a programului de guvernare şi numele miniştrilor care vor conduce în următorii patru ani cele 19 ministere.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii