Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Armatei, marcată solemn la Cumpăna

ro

26 Oct, 2016 00:00 2112 Marime text
 

Cu ocazia Zilei Armatei Române, administraţia publică locală a comunei Cumpăna a organizat ceremonialul de cinstire a militarilor care şi-au pierdut viaţa în cele două războaie mondiale.
 
Reprezentanţi ai Consiliului Local şi ai Primăriei comunei Cumpăna, dar şi elevi au depus coroane de flori la Monumentul Eroilor din faţa Casei de Cultură Cumpăna, în memoria ostaşilor căzuţi pe fronturile de luptă. Aceştia au mulţumit tuturor cadrelor militare şi veteranilor de război pentru activitatea lor neobosită, pusă în slujba ţării pentru garantarea suveranităţii, independenţei şi unităţii statului.
 
Prezent la eveniment, viceprimarul localităţii, Florin Neagu, a declarat că o parte dintre militarii români omagiaţi de Ziua Armatei au fost locuitori ai comunei Cumpăna:

„Este ziua în care aducem un omagiu celor ce s-au jertfit pentru noi. De-a lungul timpului, Armata Română s-a dovedit a fi simbolul consecvenţei, al siguranţei şi al seriozităţii. În plus, o serie de militari români care s-au sacrificat pentru libertatea urmaşilor lor în cele două războaie mondiale erau locuitori ai comunei Cumpăna, fapt pentru care familiile, dar şi autorităţile locale le adresează mulţumiri şi recunoştinţă. La mulţi ani Armatei Române!“, a concluzionat viceprimarul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii