Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zilele trecute, la Constanţa a mai ajuns un lot de 20 de maşini Autobuzele Isuzu intră oficial în administrarea RATC

ro

17 Dec, 2018 00:00 3931 Marime text
Consilierii locali municipali vor aproba în şedinţa din 19 decembrie darea în administrarea Regiei Autonome de Transport în Comun Constanţa a celor 104 autobuze diesel EURO 6 şi a echipamentelor conexe, în vederea utilizării pentru prestarea serviciului de transport public local de persoane pe raza municipiului Constanţa. Toate acest bunuri au fost achiziţionate de Municipiul Constanţa conform înţelegerii contractuale nr. 116425/13.07.2018 încheiate cu Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret AS.
 
Potrivit proiectului de hotărâre, Regia Autonomă de Transport în Comun Constanţa are obligaţia să asigure întreţinerea şi repararea bunurilor, să suporte taxele, poliţele şi alte cheltuieli legate de buna administrare şi utilizare a bunurilor în vederea prestării serviciului de transport public local de persoane pe raza municipiului Constanţa.
Dreptul de administrare constituit potrivit prezentei hotărâri încetează la data finalizării procesului de transformare a Regiei Autonome de Transport în Comun Constanţa, respectiv la data dobândirii personalităţii juridice a SC CT BUS SA.
 
Vă reamintim că cele 104 autobuze performante au dotări de ultimă generaţie: acces facil prin sistemul cu podea coborâtă; rampe pentru persoanele cu dizabilități; sisteme de climatizare şi dispersie odorizant; 8 camere de luat vederi - 6 la interior şi 2 la exterior; sistem 3D cu camere video pentru numărarea pasagerilor; sistem audio-video pentru informarea pasagerilor: panouri cu led exterioare, panou interior, 2 monitoare de 21.5; sistem destinat încărcării dispozitivelor mobile USB Charge 5V - 1 A; capabilitate Fleet Management.
La începutul lunii, primele 20 de autobuze au ajuns la Constanţa, iar zilele trecute au mai venit încă 20.
Reprezentanţii administraţiei locale au anunţat recent că, în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi cu Administraţia Fondului pentru Mediu, au aplicat şi pentru achiziţia a 68 de autobuze electrice, care vor îmbina performanţa cu protecţia integrală a mediului înconjurător.
 
Citeşte şi:
 
Iată mapa tehnică a noilor autobuze Isuzu din dotarea RATC Constanța! (galerie foto+documente)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii