Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:40 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

VIDEO Vergil Chițac a anunțat suspendarea plății parcării pe timp de noapte în Mamaia și Constanța, indiferent dacă e sau nu sezon estival. Proiectul îl contrazice!

ro

20 Jul, 2022 16:34 2179 Marime text


Conform proiectului de Consiliu Local municipal prin care se dorește suspendarea obligativității plății tarifului de parcare din municipiul Constanța și stațiunea Mamaia, se va aplica această derogare zilnic între orele 22.00 și 08.00, doar până la data de 15 septembrie 2022, inclusiv.
 
Conform articolului 3 din proiect, la expirarea perioadei de suspendare, HCL 123/2021 reintră de drept în vigoare.


Ce este interesant este faptul că în momentul în care a anunțat suspendarea plății parcării pe timp de noapte, primarul Vergil Chițac a fost întrebat de către echipa ZIUA de Constanța dacă această suspendare se va face indiferent dacă este sezon estival sau va fi în afara sa, iar acesta a spus astfel: „Da, ați precizat foarte bine!”. Iată că după ce „am precizat foarte bine”, proiectul care va intra la vot în ședință mâine, 21 iulie 2022, va suspenda plata parcării doar până la 15 septembrie.

Totodată, conform actualului regulament, după data de 15 septembrie, parcarea din Mamaia este gratuită, conform HCL. Singura variantă este să fie extinsă suspendarea pentru municipiul Constanța, printr-un alt proiect.
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii