Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:26 18 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vergil Chițac acuze privind panourile publicitare și ... vine Roata la rând

ro

08 Jan, 2021 00:08 2658 Marime text
  • Aseară Vergil Chițac, primarul Constanței, a postat pe pagina sa de Facebook o serie de considerente despre termenul, deja expirat, privind panourile publicitare, și anunță, pentru astăzi, partea a II-a, Roata Tomis Eye.
 
Este vorba despre celebra Roată Tomis Eye de la Poarta 1 a Portului Constanța.
 
Iată ce spune Chițac pe pagina sa de Facebook!   
 

„E zarvă mare din cauza desființării panourilor publicitare? Am fost luat în cătare și nu vreau ca replica mea să întârzie foarte mult.
 
Contractul de publicitate început acum 15 ani s-a terminat în 02.07.2019, când Seaview Media trebuia să-și ridice toate, dar absolut toate panourile publicitare.
 
Și totuși după 18 luni, toate cele 500 de panouri se aflau...până ieri, exact în același loc.
 
Evident, cu complicitatea celor care au condus primăria și nu au făcut nimic pentru ridicarea lor.
 
Faptul că în această perioadă noi am încasat numai 155 lei de panou pe lună în timp ce la Cluj Napoca prețul e de 155 lei pe m2 într-o singură zi, e un amănunt ce a scăpat ochiului vigilent al democrației în Constanța.

Mai departe...am descoperit că 150 de panouri nu au avut niciodată autorizație de construire, iar în primărie se știa asta.
 


În sfârșit, am constatat că la nivelul primăriei se află în lucru, de peste 2 ani, un regulament al activității de publicitate, reclamă și afișaj. Subliniez: de peste 2 ani.
 
Ghiciți voi de ce nu a fost finalizat? Exact: ar fi generat o licitație pe care ar fi putut-o câștiga oricine...
 
Cam ăsta este adevărul meu. Și în ciuda linșajului mediatic, în spatele căruia se află interese private, adică bani, lucrurile vor fi puse în făgașul normal, legal.
 
Iar la 01.02.2021 punem în dezbatere publică regulamentul de publicitate, afișaj și reclamă, îl supunem aprobării consiliului local și organizăm licitație.

Mâine (NR-astăzi) o să vorbim și despre celebrul caz „Roata”

Aveți încredere!”

 
Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii