Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:23 03 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De sâmbătă, CT BUS introduce linia City Tour, cu autobuze etajate, pe ruta Gară CFR - stațiunea Mamaia

ro

02 Jul, 2020 08:05 933 Marime text

 
• Circuitul cu autobuzele etajate cuprinde peste 100 de obiective turistice importante.
 
CT BUS anunță publicul călător că începând de sâmbătă, 4 iulie, introduce linia City Tour, cu autobuze etajate, pe ruta Gară CFR - stațiunea Mamaia.
 
Potrivit CT BUS, circuitul cuprinde peste 100 de obiective turistice importante din orașul Constanța și din stațiunea Mamaia: roata panoramică ,,Tomis Eye’’, Silozurile ,,Anghel Saligny’’, Vechea Bursă Maritimă, Gara Maritimă, ,,Cuibul Reginei’’, Muzeul de Istorie și Arheologie, ,,Edificiul roman cu mozaic’’, Moscheea ,,Carol I’’, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic "Tomis", Delfinariul, Satul de Vacanță, Cazinoul din Mamaia și altele, pe care călătorii sunt invitați să le descopere.
 

Aveți la dispoziție și aplicația ,CITY TOUR’, un ghid text și audio: la bordul autobuzelor etajate vă puteți conecta gratuit la reţeaua Wi-Fi, scanați codul QR de pe spătarul scaunului sau căutați aplicația direct în MAGAZIN PLAY sau APPLE STORE. Aceasta sincronizează poziția telefonului cu sistemul GPS al autobuzului. În momentul atingerii punctelor de interes predefinite, ghidul audio pornește automat, se arată într-un comunicat al CT BUS.

 
Prețul unei călătorii este de 6 lei, iar biletele pot fi achiziționate de la șoferul autobuzului etajat. Principalul avantaj este posibilitatea achiziționării unui bilet de 10 lei, valabil toată ziua.

Astfel, puteți întrerupe turul oricând pentru vizitarea obiectivelor de interes, apoi vă puteți relua călătoria, cu un alt autobuz etajat, fără costuri suplimentare. Vă reamintim recomandarea de a purta mască de protecție și de a respecta măsurile de prevenție și distanțare socială, se menționează în comunicat.


Linia CITY TOUR este deservită, pentru început, de 6 autobuze etajate, cu o frecvență de 25 de minute, în intervalul orar 9.00 - 18.00.

Sursa foto: CT BUS

Ti-a placut articolul?

Comentarii