Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:19 31 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei zile pline de evenimente Zilele Oraşului Ovidiu, la linie de start. Autoritatea publică locală a pregătit zeci de surprize

ro

25 Jun, 2019 00:00 2383 Marime text

În perioada 28 - 30 iunie 2019, Primăria Ovidiu organizează Zilele Oraşului Ovidiu. Evenimentele se vor desfăşura în Parcul Faleză Lac. Autoritatea publică locală, reprezentată de primarul George Scupra, a pregătit zeci de surprize.

Suita de evenimente va debuta vineri, 28 iunie, cu Festivalul Cântecului Popular „Elena Roizen“. Primăria Ovidiu, în colaborare cu Consiliul Local Ovidiu şi Centrul Cultural „Elena Roizen“, organizează cea de-a XII-a ediţie a Festivalului Cântecului Popular „Elena Roizen“. Evenimentul, organizat în parteneriat cu Centrul Cultural Judeţean „Teodor T. Burada“ Constanţa, la iniţiativa primarului George Scupra, va include şi un moment dedicat de Primăria Ovidiu memoriei artistei Elena Ionescu Cojocaru. Mai mult, începând cu acest an, va fi acordat şi un trofeu cu numele regretatei interprete a cântecului popular.

Festivalul cântecului popular „Elena Roizen“ este o manifestare care îşi propune valorificarea tezaurului folcloric din România, afirmarea şi promovarea valorilor autentice, introducerea în circuitul naţional de noi talente, precum şi prezentarea celor mai frumoase costume din diferitele zone etnofolclorice al ţării. Cei prezenți vor putea urmări şi recitalul lui Ion Amititeloaie şi al Ștefaniei Narenji.

În aceeaşi zi, la ora 16.00, pe stadionul din localitate se vor desfăşura luptele tătăreşti - Kureş. În seara zilei de vineri, locuitorii oraşului şi nu  numai sunt invitaţi la un festival de muzică folk. Pe scenă vor urca Mircea Vintilă, Emeric Imre, Daniel Iancu, Lari Marinescu, Silviu Covaci, Vivi Petcu.

A doua zi, sâmbătă, 29 iunie, începând cu ora 16.00, toată lumea este invitată la festivalul de dansuri tradiționale ale etniilor din Dobrogea. Seara, de la ora 20.00, se va desfăşura concursul ''Elevii au talent'', prezentat de Liviu Vârciu. Ziua se va încheia cu un concert oferit de Ștefania&Speak.

Duminică, 30 iunie, de la ora 20.00, sunteți invitați la un concert excepțional. Pe scenă vor urca La Familia, Randi, Ţăndărică&Stelu Enache, Narcotic Sound, Hari Gromoşteanu. Nu vor lipsi show-urile de lasere şi artificii.

Ti-a placut articolul?

Comentarii