Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:53 25 01 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tensiuni post campanie electorală Tusac, acţionat în instanţă de managerul Sanatoriului Balnear Mangalia. Află de ce!

ro

10 Jul, 2012 01:31 202727 Marime text
Laura_Condur_Claudiu_Tusac1.jpgLaura Condur, managerul Sanatoriului Balnear Mangalia, îl acţionează în instanţă pe fostul primar Claudiu Tusac pe motiv că acesta din urmă ar fi înscenat o campanie electorală dusă în sanatoriu chiar de către managerul instituţiei.

Pe rolul Judecătoriei Mangalia a fost înregistrat, pe data de 5 iulie, dosarul cu numărul unic 2380/254/2012, dosar în care Laura Maria Condur, managerul Sanatoriului Mangalia, este reclamant, iar Mihai Claudiu Tusac, fostul primar al municipiului Mangalia, pârât. Dosarul are ca obiect „acţiune în răspundere delictuală", iar primul termen a fost stabilit pentru 2 octombrie.

Motivul pentru care Laura Condur l-a acţionat în instanţă pe fostul edil-şef porneşte de la un incident nu tocmai recent. Concret, Condur ne-a declarat că îl dă în judecată pe Tusac pentru că „a înscenat că în Sanatoriul Balnear Mangalia s-ar fi făcut campanie electorală pentru alegerile locale". „Eu nu am făcut campanie în sanatoriu. Din contră, am luat toate măsurile necesare pentru ca acest lucru să nu se întâmple. Am dat şi o notă internă prin care am interzis orice afiş, am responsabilizat toţi şefii de secţie din acest punct de vedere", explică managerul instituţiei.

„Un atac murdar şi urât"

Laura Condur a afirmat că „pe data de 20 mai, deci înaintea scrutinului din 10 iunie, în jurul orei 19.20, domnul Tusac a trimis pe cineva să lipească în sanatoriu un afiş cu domnul Iorguş (n.r. deputatul PDL Zanfir Iorguş, fost candidat la Primăria Mangalia)". „Camerele au înregistrat ce s-a întâmplat, din imagini reiese clar, deci avem proba", a subliniat Laura Condur. Tot ea ne-a declarat că Tusac i-ar fi făcut, chiar a doua zi, o sesizare la Ministerul Sănătăţii pentru presupusa campanie electorală dusă în instituţie. „Consider că ceea ce s-a întâmplat este un atac murdar şi urât. Eu sunt o persoană calmă, conciliantă", a completat Laura Condur, managerul Sanatoriului Balnear Mangalia.

„Nu-mi aduc aminte"

De cealaltă parte, fostul primar social-democrat al municipiului Mangalia, Claudiu Tusac, a fost relativ evaziv în declaraţii. El nu a negat categoric afirmaţiile Laurei Condur, rezumându-se la a mărturisi doar că nu îşi aminteşte: „Nu ştiu, nu-mi aduc aminte să fi făcut aşa ceva. Nu mă interesează".

Ti-a placut articolul?

Comentarii