Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Strada Falezei din localitatea 2 Mai va fi reabilitată. Iată ce valoare are investiţia! (document)

ro

23 Dec, 2019 00:00 2142 Marime text
Primăria comunei Limanu organizează o licitaţie pentru servicii de proiectare pentru obiectivul de investiţie modernizare strada Falezei în localitatea 2 Mai - comuna Limanu. Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 13 ianuarie 2020, iar valoarea estimată a investiţiei este 128.792,47 de lei.
 
Strada Falezei se află în partea de sud-est a localităţii 2 Mai, asigurând accesul în zona turistică a localităţii situată pe malul Mării Negre. Starea tehnică a străzii Falezei reprezintă un factor important care influenţează costurile generalizate ale utilizatorilor, precum şi deciziile acestora de efectuare a călătoriilor, în special în ceea ce priveşte alegerea rutei pentru accesul la atracţiile turistice ale zonei. Strada prezintă degradări accentuate atât la partea carosabilă, cât şi la zona de trotuare, starea acestora fiind improprie circulaţiei de vehicule şi pietonale. Strada Falezei, care face obiectul investiţiei, este situată în intravilanul localităţii 2 Mai şi este împărţită în trei tronsoane ce urmează a fi modernizate. 
 
Cele trei tronsoane au o lungime totală de cca 1.129 m, după cum urmează:
 - Tronsonul 1 al străzii Falezei se desprinde din strada M. Kogălniceanu (DN39). După cca 100m după desprinderea din strada M. Kogălniceanu, strada Falezei se bifurcă spre stânga şi spre dreapta, tronsonul 1 fiind reprezentat de bifurcaţia spre stânga, urmând un traseul paralel cu linia de coasta a Mării Negre. Acest tronson are o lungime de 477 m
- Tronsonul 2 începe de la bifurcaţia străzii Falezei spre dreapta (situată la cca 100 m de DN39), coborând până aproape de zona plajei, având o lungime de 317 m
- Tronsonul 3 porneşte din apropierea intersecţiei cu str. Dobrogranu şi urmează în mod similar traseul paralel cu linia de coastă a Mării Negre având o lungime 335 m.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii