Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Președintele CJC și-a eliberat din funcție un consilier personal. Despre cine este vorba? (DOCUMENT)

ro

14 Sep, 2023 11:10 1627 Marime text


Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a semnat recent o dispozție privind eliberarea din funcția de consilier la Cabinetul Președintelui a Mădălinei Mirea, începând cu data de 15.09.2023.

Mirea a fost consilier pe probleme de cultură al președintelui CJC, din martie 2022, după ce actorul și regizorul Lică Gherghilescu și-a încetat raporturilor de serviciu cu cabinetul șefului CJC.

Mădălina Mirea a mai ocupat în trecut și funcția de  șef Serviciu Departament Expoziţii- Documentare- Patrimoniu în cadrul Centrului Cultural „Palatele Brâncovenești” din Capitală.

A fost muzeograf, expert în bunuri cu semnificație artistică si președinte co-fondator al Fundației Radu Bogdan.  Este curator și redactor de texte de critică de artă și de patrimoniu, pentru reviste de profil. A fost discipol al lui Radu Bogdan, unul dintre cei mai mari istorici de artă din România, cel căruia îi datorăm monografia pictorului Ioan Andreescu.


Citește și:

Un nou consilier personal. Cine i-a luat locul lui Vasile Gherghilescu la dreapta președintelui Consiliului Județean Constanța? (DOCUMENTE)
 




 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii