Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciu Info SMS la Ovidiu

ro

31 Aug, 2015 00:00 1482 Marime text
Din dorinţa de a veni în sprijinul locuitorilor oraşului Ovidiu, reprezentanţii administraţiei publice locale au decis să introducă, începând cu luna octombrie, serviciul Info SMS. Potrivit primarului George Scupra, acesta va funcţiona prin transmiterea de SMS-uri tuturor localnicilor care vor dori să fie incluşi într-o bază de date. „Cei care doresc să facă parte din baza de date trebuie să trimită un SMS la numărul de mobil 0787.815.248, cu textul Info SMS Ovidiu, sau un e-mail pe adresa ovidiuprimaria@gmail.com, cu numărul de mobil şi, din octombrie, vor primi diverse informaţii utile“, a declarat edilul-şef al urbei.

Scupra a menţionat că, pe lângă informaţii de interes general, cetăţenii vor mai primi informaţii referitoare la: situaţiile de urgenţă (informaţii meteo, incendii), utilităţi publice (întreruperi de apă, energie electrică, gaze, telefonie), dar şi despre traficul rutier, prin care vor fi anunţaţi cu privire la eventuale restricţii sau lucrări ce se efectuează pe drumuri. Tot prin SMS, localnicii vor putea afla când şi unde vor avea loc evenimente culturale şi sportive, precum şi date despre proiectele pe care administraţia publică locală vrea să le iniţieze sau le are în derulare.

Implementarea noului serviciu nu va presupune costuri suplimentare pentru Primăria Ovidiu. Purtătorul de cuvânt al instituţiei, George Drăgan, ne-a precizat că SMS-urile respective vor fi trimise în baza contractului pe care Primăria îl are încheiat cu o companie de telefonie mobilă. „Conform contractului existent, sunt incluse 3.000 de SMS-uri pe care nu le foloseam. Dacă vom depăşi acest număr de SMS-uri, anul viitor, vom renegocia numărul cu compania de telefonie mobilă. Asta depinde de numărul cetăţenilor care se vor înscrie în baza de date şi de cel al informaţiilor pe care le vom comunica“, a precizat George Drăgan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Ovidiu.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii