Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CLM Constanța. Primăria aprobă oportunitatea de vânzare a unui teren de 260 mp (DOCUMENT)

ro

26 Sep, 2023 17:00 1218 Marime text
  • Oportunitatea de vânzare a terenului vine la solicitarea făcută în anul 2021 de o persoană fizică, conform documentelor – Luminița Tararache
 
Pe 28 septembrie 2023, consilierii locali municipali din Constanța se întrunesc în ședință ordinare, unde mai multe proiecte se află pe ordinea de zi a întrunirii.
 
Pe ordinea de zi a ședinței se află și Proiect de hotărâre nr. 406/2023 privind aprobarea oportunității vânzării prin licitație publică a terenului în suprafață de 260 mp situat în municipiul Constanța, str. Eugen Tăutu FN, identificat cu număr cadastral 257260, proprietatea privată a municipiului Constanța


 
Conform proiectului regăsit în secțiunea „Documente”, se supune spre aprobare oportunitatea vânzării prin licitație publică a terenului în suprafață de 260 mp, situat în municipiul Constanța, strada Eugen Tăutu FN, proprietate privată a municipiului Constanța.
 
Oportunitatea de vânzare a terenului vine la solicitarea făcută în anul 2021 de o persoană fizică, conform documentelor – Luminița Tararache care a solicitat cumpărarea terenului. Valoarea de inventar a imobilului a fost stability la 245.870 lei conform Direcției generale economic-financiară din Primăria Constanța.
 
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ședință CLM. Cum se prezintă situația financiară a Termoficare Constanța SRL pentru semestrul I al anului 2023 (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii