Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbătoare mare, azi, la Saraiu O maşină de pompieri, oferită autorităţii publice locale de Clubul Rotary

ro

02 Jun, 2018 00:00 2429 Marime text

Ziua de 2 iunie 2018 este foarte importantă pentru comunitatea locală din Saraiu. Primăria şi Consiliul Local Saraiu îi invită pe cei din localitate şi nu numai la Ziua Comunei, pentru a petrece româneşte.
 
Motivul întâlnirii este un dar oferit comunităţii Saraiu de Clubul Rotary „Cetatea Tomis“ Constanţa şi Clubul Rotary Chablays din Elveţia. Este vorba despre o maşină de pompieri, care va intra în dotarea Primăriei Saraiu şi va deservi comunitatea locală. Ceremonia de predare-primire a vehiculului va avea loc azi, 2 iunie, la ora 11.30, la Primăria Saraiu. La manifestare vor fi prezenţi 19 Rotarieni şi pompieri din Elveţia.
 
„Cu mic, cu mare, alături de toţi invitaţii de suflet, vom primi darul Rotarienilor, oferindu-le, cu bucate alese, cu cântece şi voie bună, sărbătoarea noastră: Ziua Comunei, pe care o răpim în acest an zilei de 14 octombrie şi o dăruim lui 2 iunie. Vrem să vadă Rotary şi nu numai că darul lor de suflet a ajuns. Într-un cadru festiv, emoţionant Rotary «Cetatea Tomis» şi Rotary «Chablays» Elveţia, împreună cu o echipă de pompieri elveţieni, ne vor oferi darul lor de suflet, azi, la ora 11.15 în faţa Primăriei“, a transmis primarul comunei Saraiu, Dorinela Irimia.
 
Ulterior, începând cu ora 15.00, toată lumea este invitată la un program artistic inedit, coordonat de Alin Nica. Pe scenă vor evolua Ruxandra Pitulice, Rareş Borlea, Raoul, Doiniţa Fluturu-Carp, Liliana Dima, Carmen Pasăre - MC, Sabina Crăescu, Liviu Marin, Delia Popa. Seara se va încheia cu un grandios foc de artificii.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii