Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a finalizat evaluarea proiectul managerial Aurel Palade va conduce Teatrul „Căluţul de Mare” pentru următorii 5 ani (DOCUMENT)

ro

29 May, 2024 09:13 634 Marime text
Prin dispoziția nr. 433, președintele CJC a aprobat rezultatul final al noului proiect de management al lui Palade Aurel,manager la Teatrul pentru Copii şi Tineret Constanţa „Căluţul de Mare” și durata pentru care se va încheia contractul de management, vezi secțiunea „documente”.

Aurel Palade a obținut nota finală 9,90(nouă nouăzeci), reprezentând: prima etapă analizarea noului proiect de management - nota 9,80 (nouă și optzeci) și a doua etapă a concursului – susținerea proiectului de management în cadrul unui interviu – nota 10 (zece).

Durata contractului de management al lui Aurel Palade, manager la Teatrul pentru Copii şi Tineret Constanţa „Căluţul de Mare” este de 5 ani de la data semnării acestuia.


 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii