Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:14 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD, noi schimbări în CJC Lucian Lungoci renunţă la mandatul de consilier judeţean

ro

23 Aug, 2016 00:00 3656 Marime text


În urma alegerilor locale din 5 iunie, PSD Constanţa a obţinut 15 mandate de consilieri judeţeni în cadrul CJC. Dacă numărul mandatelor se menţine, deţinătorii acestora se schimbă. În nu mai puţin de o lună şi jumătate, organizaţia judeţeană PSD Constanţa a fost nevoită să recurgă la înlocuiri. Prima a survenit în iulie, când directorul CN ACN a decis să renunţe la mandatul de consilier judeţean de teama incompatibilităţii. În locul său, social-democraţii au promovat-o pe Nicoleta Bercaru. Acum se preconizează o nouă schimbare în echipa PSD din componenţa CJC.

Tot în luna iulie, consilierul judeţean PSD Lucian Lungoci renunţa la postul de comisar în cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Constanţa. Pe 17 august, acesta era anunţat de către preşedintele CJC, Horia Marius Țuţuianu, ca propunere a sa pentru preluarea mandatului de administrator special al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa, iar în cadrul şedinţei ordinare ce a avut loc în aceeaşi zi, propunerea a devenit certitudine. 

Citeşte şi Priorităţile lui Lucian Lungoci - Primăriile datoare la RAJDP Constanţa vor fi acţionate în instanţă

Pentru că a acceptat promovarea la conducerea RAJDP Constanţa, iar situaţia regiei din subordinea CJC este departe de a fi una facilă, Lucian Lungoci vrea să se dedice în totalitate salvării regiei de la faliment. În acest context, el ne-a declarat, în exclusivitate, că în următoarea şedinţă a CJC va renunţa la mandatul de consilier judeţean, urmând ca PSD Constanţa să nominalizeze un înlocuitor.
 
„Aşa cum am mai spus, numirea ca administrator special al RAJDP Constanţa este o provocare şi presupune o muncă asiduă, permanentă. Voi renunţa la mandatul de ales judeţean în prima şedinţă a CJC“, a afirmat Lucian Lungoci. Situaţia fiind clară, conducerea organizaţiei judeţene PSD Constanţa va trebui să decidă pe cine susţine pentru a prelua mandatul rămas „fără stăpân“.

Citeşte şi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii