Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiecte sportive, culturale, recreative, de protejare a mediului. Asociaţia „Cumpăna Tinerilor“, în aşteptarea noilor membri

ro

06 Mar, 2020 00:00 2448 Marime text

Asociaţia „Cumpăna Tinerilor” a început o amplă campanie de rebranduire a organizaţiei. Pe lângă activităţile derulate până acum, se doreşte implicarea cât mai multor tineri din comună în proiecte şi programe sportive, culturale, recreative, de protejare a mediului şi de dezvoltare a localităţii.
 
Iniţiativa aparţine primarului comunei Cumpăna, Mariana Gâju, şi unui grup de tineri din localitate. „Vrem să aducem alături de noi toţi tinerii comunei care vor să se implice activ în proiectele comunităţii noastre. Asociaţia noastră este una simplă, prietenoasă, cu mulţi membri implicaţi în propunerea şi susţinerea proiectelor dedicate, exclusiv, vouă, tinerilor. Dacă te afli în segmentul de vârstă cuprins între 14 şi 35 de ani şi vrei să ai un rol activ în dezvoltarea proiectelor pentru comuna ta, vino alături de noi. Avem deja la dispoziţie un spaţiu adecvat bunei funcţionări a asociaţiei, pus la dispoziţie de administraţia locală, ce se află în incinta Centrului socio-medical. Tinerii organizaţiei noastre lucrează în grupuri bine structurate, pe diferite domenii, în funcţie de alegerea fiecăruia şi de hobby-ul pe care îl are”, a declarat Alexandru Mihalache, preşedintele Asociaţiei „Cumpăna Tinerilor”.
 
Toţi tinerii care doresc să facă parte din asociaţie se pot înscrie la reprezentanţii Asociaţiei Cumpăna Tinerilor, elevi ai Liceului „Nicolae Dumitrescu“ Stan Andrei (clasa a VIII-a) şi Ştefania Ioneticu (clasa a XI-a).
 
Citeşte şi:
 
Spectacol dedicat iubirii Locuitorii comunei Cumpăna au sărbătorit Dragobetele (galerie foto)

Un portal de servicii electronice, lansat de Primăria Cumpăna

Distracţie, muzică şi voie bună Cum au sărbătorit tinerii din Cumpăna la Valentine’s Day Party (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii