Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:36 20 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste o sută de tineri au sărbătorit Ziua Îndrăgostiţilor la Cumpăna

ro

13 Feb, 2017 00:00 2139 Marime text
Cu prilejul Zilei Îndrăgostiţilor (Valentine’s Day), care se sărbătoreşte la 14 februarie, Consiliul Local al comunei Cumpăna, în colaborare cu Asociaţia „Grupul Local de Tineret“ Cumpăna şi Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“, a organizat o serie de activităţi cultural-distractive dedicate tinerilor.
  
Manifestările au avut loc în sala de spectacole a Casei de Cultură din Cumpăna, sâmbătă, 11 februarie, începând cu ora 20.00, când peste o sută de tineri au ţinut să fie prezenţi şi să participe la eveniment.
 
După câteva zeci de minute de pregătiri, verificări ale sistemului de sonorizare, probe de microfon şi activităţi de amenajare a decorului, Casa de Cultură a început să fie din ce în ce mai populată. La începutul evenimentului, ec. Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, care s-a prezentat în mijlocul tinerilor, a susţinut un scurt discurs, vorbindu-le celor prezenţi despre spectacol.
 
Deşi Valentine’s Day se sărbătoreşte în Statele Unite ale Americii, în ultimii ani, momentul este aşteptat cu sufletul la gură şi la noi în ţară, în special de tinerii liceeni, care nu ezită să-şi mărturisească dragostea faţă de persoana iubită.
 
„Nu am făcut altceva decât să ne întâlnim pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiţilor, aşa cum ştim noi. Vă mulţumesc că aici, la Cumpăna, şi anul acesta sunt peste 100 de tineri la eveniment. La 14 februarie serbăm Ziua Îndrăgostiţilor, sărbătoare împrumutată de la americani, pentru că avem şi noi sărbătoarea noastră, Dragobetele“, a declarat ec. Mariana Gâju.
 
Tinerii prezenţi la manifestările de sâmbătă au avut parte de multe surprize oferite de organizatori, printre care concursuri interactive cu premii, concursuri de dans şi declaraţii de dragoste, nelipsitele căsătorii pentru 24 de ore, karaoke şi multe alte momente care au adus participanţilor un plus de distracţie.
 
La finalul evenimentului, cei prezenţi au declarat că s-au simţit foarte bine la spectacol şi aşteaptă cu nerăbdare ca, şi anul viitor, să participe la sărbătoarea îndrăgostiţilor.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii