Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 23 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Mangaliei a dat startul Jocurilor Sportive pe Plajă

ro

22 Aug, 2012 02:49 1307 Marime text
Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a participat, ieri, la festivitatea de deschidere a celei de-a zecea ediţii a Jocurilor Sportive pe Plajă. Derulată în perioada 21 august - 2 septembrie, ediţia de anul acesta, organizată de Clubul Sportiv Mangalia, are loc pe plaja Laguna din localitate.

În contextul evenimentului de ieri, primarul Cristian Radu le-a urat succes în plan competiţional sportivilor prezenţi: „Sunt un iubitor al sportului şi vreau ca oraşul nostru să se afirme de acum înainte prin organizarea cât mai multor evenimente de acest fel. Primăria Mangalia se va implica activ în susţinerea tuturor categoriilor de discipline sportive şi în promovarea tinerelor talente, atât în domeniul sportului, dar în alte domenii, precum cultura şi educaţia".

Potrivit unui comunicat de presă, aşa cum susţin reprezentanţii Clubului Sportiv Mangalia, la ediţia 2012 a Jocurilor Sportive pe Plajă iau parte aproximativ 1.000 de sportivi amatori din toată ţara, aproape 250 dintre aceştia fiind din Mangalia. În cadrul evenimentului vor fi organizate Campionatul naţional de lupte pe nisip, Cupa României la box feminin, dar şi întreceri de yachting, rugby, volei, şah şi fotbal.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii