Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Valu lui Traian, sprijin pentru înhumarea persoanelor decedate fără aparținători, necunoscute și cazuri sociale

ro

23 Mar, 2024 16:32 584 Marime text
  • Suma pe care o oferă primăria este de 22.294,16 lei, iar contractul prevede prestări servicii funerare pentru decedați fără aparținători, necunoscuți și cazuri sociale
 
Primăria Valu lui Traian, județul Constanța a bătut palma cu Clares SRL, pentru achiziția de servicii funerare, prin cumpărare directă.
 
Contractul a fost brevetat pe 19 martie 2024, conform platformei de achiziții publice SEAP. Suma pe care o oferă primăria este de 22.294,16 lei, iar contractul prevede prestări servicii funerare pentru șapte cazuri de decedați fără aparținători, necunoscuți și cazuri sociale, a câte 3.148,88 lei fiecare.
 
Serviciile constau în sicriu echipat cu set, cruce lemn scrisă, intervenție la locul evenimentului cu auto specializat și doi manipulanți, depozitare spațiu frigorific, pregătire pentru autopsie, manipulare cu doi manipulanți, îmbălsămare și eliberare act constatator de deces, documente și formalități specifice înhumării, pregătire pentru înhumare, spălat, îmbrăcat, așezat în sicriu, staționare în morgă până la înhumare și transportul decedatului la locul indicat pentru înhumare.
 
Clares SRL
 
Firma este înființată în anul 1992, iar pe ultimul an financiar, pe 2022, a raportat 62 de salariați, o cifră de afaceri de 5,9 milioane de lei și un profit de 1,16 milioane lei. Sediul social este pe strada Cibinului nr. 19 din Constanța. Societatea are puncte de lucru pe strada Bărăgan nr. 2-4, pe strada Cibinului nr. 19 și pe strada Cibinului nr. 17A. Asociat unic și administrator este Dumitru Drăghici. El mai apare asociat în Profil Service Armonia SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



 
Citește și
Document de urbanism pentru firma Clares SRL, care deține casa mortuară de pe strada Bărăganului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii