Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Saligny, ultimii pași în proiectul „Extindere rețea alimentare cu apă în localitatea Făclia – zona Tabără”

ro

06 Dec, 2022 00:00 1231 Marime text
  • Consilul Local Saligny s-a întrunit pe data de 23 noiembrie și a aprobat proiectul la care facem referire
 
Primăria comunei Saligny a aprobat proiectul de hotărâre privind declararea ca fiind bun de uz și interes public local a rețelei de alimentare cu apă dobândită în cadrul investiției „Extindere rețea alimentare cu apă în localitatea Făclia – zona Tabără, comuna Saligny, județul Constanța”,
 
Consilul Local Saligny s-a întrunit pe data de 23 noiembrie și a aprobat proiectul mai sus menționat. Bunul prevăzut mai sus urmează să fie inventariat și atestat ca aparținând domeniului public al UAT Saligny, județul Constanța, cu parcurgerea etapelor prevăzute de art.289 din Codul Administrativ.
 
Facem precizarea că în anul 2017, Primăria Saligny a obținut, prin Programul Naționalde Dezvoltare Locală – PNDL, de la Ministerul Dezvoltării Regionale, Adminsitrației Publice și Fondurilor Europene, aprobarea a patru proiecte.
 
Două din acele proiecte aveau ca scop dezvoltarea infrastructurii de pe raza localității Făclia, zona Tabără, unde locuiesc aproximativ 60 de familii. Cele două proiecte au fost „Extindere rețea iluinat public, sat Făclia, zona Tabără, comuna Saligny” – cu o valoare de 550.400 lei și rețea de apă potabilă prin „Extindere rețea alimentare cu apă localitatea Făclia, zona Tabără, comuna Saligny” – cu o valoare de 535.500 lei. Rețeaua de apă a avut nevoie de o extindere cu circa 1,5 kilometri.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Primăria Saligny implementează un sistem de supraveghere video stradal în comună

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii