Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Saligny, investiție nouă în localitate, pentru prevenirea inundațiilor (DOCUMENT)

ro

10 Jan, 2024 17:00 803 Marime text
  • Suprafața construită desfășurată pe care se vor realiza lucrările este de 2.200 mp, cu o lungime a canalului de 400 m
 
 
Primăria Saligny, județul Constanța, a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, care vizează execuția de lucrări pentru obiectivul investiții „Sistematizarea și construirea de șanțuri colectoare, scurgere, evacuare ape pluviale în zona Făclia, strada Prunilor, comuna Saligny, județul Constanța, în vederea prevenirii inundațiilor”.
 
Suprafața construită desfășurată pe care se vor realiza lucrările este de 2.200 mp, cu o lungime a canalului de 400 m. Atribuirea a avut loc pe data de 8 ianuarie 2024. Valoarea totală a contractului este de 1.996.267,79 lei. Maraly Universal SRL este firma declarată câștigătoare.
 
Maraly Universal SRL
 
Firma este fondată în anul 2006, iar conform termene.ro, societatea a declarat o cifră de afaceri de 611.774 lei, cu un profit de 200 lei, pe anul 2023, fiind un singur salariat raportat. Sediul social este în Medgidia, Constanța, pe strada Rahovei nr. 8. Asociați în firmă sunt Alina Ardeleanu și Marian Ardeleanu, fiecare cu o cotă parte de 50%. Cei doi sunt și administratori.
 
Marian Ardeleanu este asociat și în firma Duo Sal Construct SRL.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Primăria Saligny Un nou pas pentru construirea casei mortuare de la Făclia

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii