Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Saligny caută firmă pentru execuția lucrărilor la Grădinița cu Program Normal Saligny

ro

01 May, 2023 15:41 1043 Marime text
Primăria comunei Saligny organizează o licitație pentru atribuirea contractului aferent execuției de lucrări în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în Grădinița cu Program Normal Saligny, județul Constanța”.
 
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 15 mai, data la care va avea loc selecția câștigătorului. Valoarea estimată este de 1.143.395,57 lei.

Prin prezentul proiect se doreşte adoptarea de măsuri de intervenţie asupra clădirii pentru creşterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei prin reabilitarea termică a construcţiei; izolarea termică a pereţilor exteriori și a soclului, izolarea termică a planșeului peste parter și a planșeului peste subsol, înlocuirea tâmplăriei exterioara existente cu tâmplărie nouă cu performanță energetică superioară, înlocuirea învelitorii, înlocuirea instalaţiei electrice, inclusiv corpurile de iluminat, întrerupătoare, prize, înlocuirea instalaţiei termice prin instalarea unei centrale termice pe peleti si a instalaţiei de incalzire in pardoseala, instalarea unei pompe de căldură aer/apa, echiparea clădirii cu panouri solare pentru apa calda menajera si panouri fotovoltaice.

Amintim că CLSaligny întrunit în şedinţa ordinară de îndată din data de 30.03.2023 în baza Dispoziţiei nr.73 din 24.03.2023, emisă de primarul comunei Saligny, Ion Beiu, a votat un proiect ce privește Grădinița cu Program Normal Saligny, din localitate.
 
S-a aprobat, astfel, Proiectul Tehnic și  documentația tehnico-economică pentru obiectivul  de investiție “Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în Grădinița Cu Program Normal Saligny, Jud. Constanța”. 
 
Primarul comunei Saligny va asigura ducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri, prin compartimentele de specialitate, respectiv biroul urbanism, contabilitate și achiziții publice, care vor întocmii documentația necesară punerii în aplicare în condițiile legii.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii