Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Poarta Albă, județul Constanța, contract cu două firme pentru alimentarea cu apă și canalizarea din zona E

ro

13 Jan, 2024 16:46 1624 Marime text
  • Valoarea totală a achiziției este de 2.849.008 lei, iar firmele câștigătoare sunt Gericom Industry Support SRL și Ramali Construct SRL.
  • Obiectivul 1 vizează alimentarea cu apă în zona aleea Eroilor, strada Avram Iancu, strada Ciprian Porumbescu, strada Decebal, strada George Enescu, strada Mihai Viteazu, strada Ștefan cel Mare, strada Țepeș Vodă, strada Sălciilor
  • Obiectivul 2 – Înființare canalizare menajeră ce se va amplasa în zona drumurilor publice din zona E


Primăria comunei Poarta Albă a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, care vizează execuția lucrărilor de construcții pentru obiectivul de investiții „Alimentare cu apă și înființare canalizare menajeră în zona E în comuna Poarta Albă, județul Constanța”.


Obiectivul 1 vizează alimentarea cu apă în zona aleea Eroilor, strada Avram Iancu, strada Ciprian Porumbescu, strada Decebal, strada George Enescu, strada Mihai Viteazu, strada Ștefan cel Mare, strada Țepeș Vodă, strada Sălciilor, care presupune execuția căminelor de vane și realizarea branșamentelor de alimentare cu apă.


Obiectivul 2 – Înființare canalizare menajeră ce se va amplasa în zona drumurilor publice din zona E, din intravilanul Poarta Albă.


Valoarea totală a achiziției este de 2.849.008 lei, iar firmele câștigătoare sunt Gericom Industry Support SRL și Ramali Construct SRL.

 

Despre Gericom Industry Support SRL

Potrivit termene.ro, Gericom Industry Support SRL a fost înființată în anul 2013, are sediul social în Constanța, pe bulevardul 1 Mai nr. 96 și se ocupă de lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat.
 
Firma are puncte de lucru în Poarta Albă, Tulcea și Măcin.
 
Asociat unic și administrator figurează George Emilian Zăbavă, acesta fiind și fondatorul firmei, în 2013, denumirea societății fiind inițial Gericom Instal SRL (MOf. 4409/27.08.2013).

 
În martie 2017, numele firmei a fost schimbat în Gericom Industry Support SRL, potrivit MOf. 781/09.03.2017, „ca urmare a pierderii calității de microîntreprindere aparținând întreprinzătorului debutant, la data de 31.12.2016“.

 
Conform termene.ro, Gericom Industry Support SRL figurează cu 756 de achiziții directe (Comuna Poarta Albă, Comuna Cuza Vodă, Comuna Mihail Kogălniceanu printre autoritățile contractante) și opt contracte publice (Comuna Poarta Albă, Municipiul Constanța, Comuna Mihail Kogălniceanu printre autoritățile contractante).

 
În 2022, firma a declarat 17 angajați, profit peste 1,65 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 5,79 de milioane de lei.

 

Ramali Construct SRL

Conform Termene.ro, SC Ramali Construct SRL a fost fondată în octombrie 2013, se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, are sediul social pe Șoseaua Mangaliei, din municipiul Constanța, județ Constanța, are punct de lucru în Tulcea, în localitatea Sarichioi, iar Haralambi Paul apare asociat unic și administrator.

 
Pentru anul 2022, cu 160 de angajați, Ramali Construct SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 57.213.512 de lei și un profit net de 3.787.971 de lei.

 
Ramali Construct SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află: Comuna Valea Nucarilor, Comuna Slava Cercheză (Consiliul Local Slava Cercheză, jud. Tulcea), Ministerul Apărării - Unitatea Militară 01495 Cincu, Regia Națională a Pădurilor - ROMSILVA RA, Comuna Smîrdan, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea, comuna Murighiol, Județul Tulcea și Agenția pentru Protecția Mediului Tulcea.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
 
Comuna Crișan, din Tulcea, contract de peste 9 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor din comună! Care sunt firmele câștigătoare (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii