Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Pantelimon a primit răspuns de la APM Constanţa. Este vizat proiectul de reabilitare a drumurilor din satele Nistoreşti şi Călugăreni

ro

12 May, 2018 00:00 3056 Marime text
Primăria Pantelimon a solicitat Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu pentru proiectul „Reabilitare drumuri în intravilanul localităţilor Nistioreşti şi Călugăreni“. Ulterior, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a anunţat publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului.
 
Astfel, locuitorii din satele Nistoreşti şi Călugăreni, comuna Pantelimon, vor avea parte de drumuri reabilitate. Lucrările vor consta în pietruirea şi asfaltarea acestora, dar vor fi construite, de asemenea, rigole şi podeţe.
 
Potrivit primarului comunei Pantelimon, Costel Armăşescu, proiectul de finanţare a fost semnat la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice pe data de 13 februarie 2018. „Am semnat finanţarea pentru acest proiect pe data de 13 februarie 218. În cadrul acestui proiect sunt cuprinse străzile din localităţile Nistoreşti şi Călugăreni. Este vorba despre şase străzi din comuna Nistoreşti, cu o lungime totală de 5,33 km, precum şi şase străzi din localitatea Călugăreni cu o lungime totală de 4,48 km“, a explicat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, primarul Costel Armăşescu.
 
Contractul are o valoare de 7,1 milioane de lei. „Acum suntem în perioada de obţinere a avizelor. Urmează finalizarea proiectului tehnic, apoi vom organiza licitaţia. De la momentul semnării contractului cu firma care va câştiga licitaţia, lucrările vor dura maximum doi ani“, a mai spus Costel Armăşescu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • CERASELA 21 May, 2018 22:40 La multi ani! Dl.Primar