Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:28 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Negru Vodă, proiect depus la APM Constanța, pentru înființarea de spații verzi

ro

15 Jan, 2024 14:09 816 Marime text
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de Primăria Negru Vodă.
 
Este vorba de proiectul “INFIINTARE SPATII VERZI PRIN RECONVERSIE TEREN DEGRADAT IN ORAS NEGRU VODA „ propus a fi amplasat in orasul Negru Voda, extravilan teren N17/1/1, jud. Constanta.
 
 Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, str. Unirii , nr. 23, judetul Constanta şi la sediul titularuluiORAS NEGRU VODA oras Negru Voda, Soseaua Mangaliei nr. 13, jud. Constanta.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Citește și:
Primăria orașului Negru Vodă a atribuit către Iridex Group Salubrizare SRL un contract de aproximativ 120.000 de euro. Despre ce este vorba? (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii