Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice Primăria orașului Negru Vodă a atribuit către Iridex Group Salubrizare SRL un contract de aproximativ 120.000 de euro. Despre ce este vorba? (DOCUMENT)

ro

08 Jan, 2024 17:00 782 Marime text
  • Primăria Negru Vodă a încheiat un contract pentru delegarea gestiunii, prin achiziție publică de servicii, a activităților de sortare, compostare, tratare mecano biologică și depozitare a deșeurilor municipale din UAT Negru Vodă, județ Constanța, fără punerea la dispoziție a infrastructurii
  • Iridex Group Salubrizare SRL are sediul social pe Șoseaua București – Ploiești nr. 9 – 13, sectorul 1, București, iar obiectul de activitate este „colectarea deșeurilor nepericuloase”
  • Iridex Group Salubrizare SRL a raportat în anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 135.904.765 de lei, un profit egal cu 8.107.768 de lei și o medie de 1.147 de angajați
 
 
 
Primăria Negru Vodă a încheiat un contract pentru delegarea gestiunii, prin achiziție publică de servicii, a activităților de sortare, compostare, tratare mecano biologică și depozitare a deșeurilor municipale din UAT Negru Vodă, județ Constanța, fără punerea la dispoziție a infrastructurii.
Câștigătorul contractului în valoare de 596.268,77 lei este Iridex Group Salubrizare SRL.
 
Contractul are ca obiect, prestarea de către operatorul de salubrizare a următoarelor activităţi componente ale serviciului de salubrizare, fără punerea la dispoziție a infrastructurii:
 
• sortarea deşeurilor de hârtie, carton, metal, plastic şi sticlă colectate separat din deşeurile municipale colectate din UAT Negru Vodă în staţii de sortare: cantitatea estimată este de 50 tone/an;
• tratarea aerobă a biodeşeurilor colectate separate din UAT Negru Voda în instalaţii de compostare: Cantitatea estimată este de 130 tone/an;
• tratarea mecano-biologică a deşeurilor reziduale din UAT Negru Voda în instalaţiile integrate de tratare: Cantitatea estimată este de 1,002.50 tone/an;
• eliminarea, prin depozitare, a deşeurilor reziduale, a deşeurilor stradale, a deşeurilor de pământ şi pietre provenite de pe căile publice, a reziduurilor rezultate de la instalaţiile de tratare a deşeurilor municipal provenite din UAT Negru Voda: Cantitatea estimată este de 691.18 tone/an.
 
Iridex Group Salubrizare SRL
 
 
Conform termene.ro, Iridex Group Salubrizare SRL are sediul social pe Șoseaua București – Ploiești nr. 9 – 13, sectorul 1, București, iar obiectul de activitate este „colectarea deșeurilor nepericuloase”.

Asociații firmei sunt: Iridex Group SRL, Olga Anghel, Cristian Pascu, Florin Pascu, Nicoleta Vâlsan, Green Knowledge SRL și Corneliu Pascu.
Dan Tiberiu Anghel este administratorul. Olga Anghel mai apare și în P.C. Sun Energy Production SRL și Green PAck SRL.

Corneliu Pascu apare în P.C. Mnagement Consulting SRL, Iridex Group SRL, P.C. Sun Energy Production SRL, Triton Apaserv SRL, Greenpoint Management SA și Paso Vertgrun Mecanorent SRL.

Asta în timp ce Cristian Pascu mai figurează în P.C. Management & Consulting SRL, Multi Dent SRL, Iridex Group SRL, Vhala Beauty SRL, Greenpoint Management SA și Tallordent SRL.

Iridex Group SRL apare și în ABS Asigurări – Reasigurări SA.

Green Knowledge SRL figurează și în Green Unit SRL.

Dantex International SRL este firma în care mai este prezent Dan Tiberiu Anghel.

Iridex Group Salubrizare SRL are încheiate zeci de contracte publice cu primării din județul Constanța.

Iridex Group Salubrizare SRL a raportat în anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 135.904.765 de lei, un profit egal cu 8.107.768 de lei și o medie de 1.147 de angajați.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Asociația condusă de fostul deputat, Victor Manea chemată în judecată Este vizat contractul de concesiune a serviciului de salubrizare de la nivelul județului Constanța, în valoare de 30 de milioane de euro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii