Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:32 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Negru Vodă invesește peste 145.000 de euro în stații de reîncărcare pentru vehicule electrice! Contract adjudecat de Tobimar Group SRL, din Alba (DOCUMENT)

ro

14 Apr, 2024 09:58 471 Marime text
Primăria Negru Vodă. Sursa foto: Facebook.com - Primăria Orașului Negru Vodă
  • Tobimar Group SRL este deținută de Florin Todor și administrată de Camelia Todor.
Tobimar Group SRL din Vințu de Jos, județul Alba, a semnat prin cumpărare directă cu Primăria Negru Vodă contractul vizând înființarea stațiilor de reîncărcare pentru vehicule electrice în oraș.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea totală a contractului este de 727.397,48 de lei fără TVA, adică peste 146.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Înființare statii de reîncărcare pentru vehicule eletrice în orașul Negru Vodă“, iar în descriere se precizează că acest contract presupune proiectarea și execuția lucrărilor necesare.
 
Despre Tobimar Group SRL
 
În primăvara anului 2022, Tobimar Group SRL a semnat cu Primăria Mangalia contractul pentru eficientizarea sistemului de iluminat public în municipiu.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 14 aprilie 2024, Tobimar Group SRL a fost înființată în 2007, are sediul social în localitatea Vințu de Jos, din județul Alba și se ocupă de lucrări de instalații electrice.
 
Asociat unic figurează Florin Todor (al cărui nume se leagă și de Pro Tobimar Invest SRL, Tobimar SRL și Tobimar Construct SRL), iar administrator, Camelia Todor (care figurează și în Absolut Business Solutions SRL).
 
La rândul său, Tobimar Group SRL figurează cu părți sociale în Tobimar SRL și Pro Tobimar Invest SRL.
 
Conform termene.ro, Tobimar Group SRL figurează cu 57 de achiziții directe (Comuna Horea, Comuna Mihail Kogălniceanu, Comuna Lupșa printre autoritățile contractante) și 20 de contracte publice (Comuna Cabești, Societatea Națională de Transport Gaze Naturale Transgaz SA Mediaș, Societatea Complexul Energetic Oltenița SA printre autoritățile contractante).
 
În 2022, firma a declarat 11 angajați, profit peste 4,4 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 10,12 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Grădinița din Negru Vodă, județul Constanța se modernizează. Licitație pentru creșterea eficienței energetice (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii