Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:53 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mihail Kogălniceanu, contract cu o firmă pentru furnizarea de pachet alimentar preșcolarilor și elevilor

ro

28 Nov, 2023 14:30 964 Marime text
Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, a atribuit un contract, prin cumpărare directă pentru procedură proprie Anexa 2 – servicii de catering în vederea acordării suport alimentar – tip sandvici, inclusiv fruct, pentru preșcolarii și elevii din cadrul Liceului Teoretic Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, în cadrul Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din 450 de unități de învățământ preuniversitar de stat.
 
Atribuirea a avut loc pe 23 noiembrie 2023, conform licitatiapublica.ro, iar valoarea contractului este de 2.488.320 lei. Kit-Stef Alert SRL este compania câștigătoare.
 
Despre Kit Stef Alert SRL
 
Societatea are sediul social în comuna Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, pe strada Victoriei. A fost înființată în anul 2011. Asociat unic și administrator este Carmen Caratană. În anul 2022, firma cinci angajați a avut o cifră de afaceri de 1,3 milioane de lei, cu profit de 517.073 lei.

 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și
Primăria Mihail Kogălniceanu, contract cu o firmă pentru furnizarea de pachet alimentar preșcolarilor și elevilor (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii