Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:10 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Eforie, gazdă apreciată de turci Primarul Brăiloiu, premiat la Olimpiada de Limba şi literatura turcă (galerie foto)

ro

22 Apr, 2016 00:00 3095 Marime text

 
Şcoala generală din Eforie Nord a fost gazda celei de-a XX-a ediţii a Olimpiadei de Limba şi literatura turcă. La decernarea premiilor au participat oficialităţi de la nivel local, judeţean, dar şi din Turcia.
 
Primarul oraşului Eforie, Ovidiu Brăiloiu, a fost încântat de modul în care a fost organizată competiţia, precum şi de numărul mare de participanţi.

„Organizarea şi desfășurarea olimpiadei au fost o reușită şi sper că, şi în anii următori, acest eveniment va avea loc tot la noi, la Eforie”, a afirmat şeful administraţiei publice locale. 


Olimpiada de Limba şi literatura turcă s-a încheiat prin acordarea de premii celor care au obţinut cele mai bune rezultate la acest concurs. La eveniment au participat personalităţi din ţară, dar şi din Turcia. Printre acestea s-au aflat inspectorul şcolar general, prof. Gabriela Bucovală, din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, consulul general al Turciei la Constanţa, Ali Bozcaliskan, subprefectul Ersun Anefi şi secretarul de stat Aledin Amet.
 
Potrivit edilului-şef, organizarea foarte bună a evenimentului s-a datorat şi directorului Școlii Generale din Eforie Nord, prof. Iuliana Neacşu, precum şi inspectorului prof. Icbal Anefi, de la ISJ Constanţa. De asemenea, a fost subliniată şi contribuţia lui Osman Fedbi, președintele Uniunii Democrate a Turcilor din România, cel care, pentru a răsplăti implicarea şi sprijinul acordat de Primăria Eforie, l-a premiat pe edilul-şef.
 

„Pe lângă premiile pe care le-am acordat şi noi, din partea Primăriei orașului Eforie, tuturor participanţilor, am acordat şi un premiu special Inspectoratului Școlar Judeţean Constanţa, pentru implicarea în organizarea acestui eveniment”, a menţionat primarul oraşului Eforie, Ovidiu Brăiloiu.

 
Sursa foto: Facebook
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii