Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria comunei Salingy va înființa un sistem inteligent de distribuție gaze

ro

21 Apr, 2022 00:00 1412 Marime text
Calorifer Sursa foto: Facebook/Energoterm
  • Se aprobă, prin această hotărâre, valoarea principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții
 
Primăria comunei Salingy, județul Constanța va înființa un sistem inteligent de distribuție gaze, iar cererea de finanțare și devizul general au trecut de votul consilierilor locali din comună, la începutul acestei luni.
 
Vorbim, astfel, de HCL 56 din data de 05.04.2022 privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general estimativ pentru depunerea la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a proiectului de investiții privind obiectivul „Înființare și dezvoltare sistem inteligent de distribuție gaze naturale în comunele Mircea Vodă și Saligny, județul Constanța”.
 
Se aprobă, prin această hotărâre, valoarea principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Înființare și dezvoltare sistem inteligent de distribuție gaze naturale în comunele Mircea Vodă și Saligny, județul Constanța”după cum urmează:
- valoarea totală a investiției „Înființare și dezvoltare sistem inteligent de distribuție gaze naturale în comunele Mircea Vodă și Saligny, județul Constanța”, cu T.V.A. 23.581.385,99 lei, din care C+M, cu T.V.A. 18.990.421,65 lei.
 
Valoarea totală a investiției cu T.V.A. în sumă de 23.581.385,99 lei se repartizează conform deviz general actualizat, astfel: 
a) buget de stat  - 22.677.889,55 lei 
b) buget local - 903.496,44 lei 
 
Totodată, prin proiectul menționat s-a aprobat și cofinanțarea din partea UAT Saligny.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Ce firmă va realiza cărți funciare pentru Primăria comunei Saligny

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii