Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria a reziliat contractele ANL-iștilor care au transformat locuințele în afacere. Alte 12 familii primesc repartiții în locul celor evacuați!

ro

01 Jun, 2020 00:00 2651 Marime text
  • Controalele derulate de Primăria Constanța au scos la iveală practici ilegale, care au durat ani de zile
  • Mai mulți chiriași ai locuințelor construite la Constanța prin programul ANL subînchiriau apartamentele la prețul pieței, inclusiv pe timpul sezonului estival
  • 12 chiriași prinși, au fost evacuaţi
  • Locuințele vor ajunge la cei care au nevoie de ele

În urma unor verificări derulate încă de la sfârșitul anului trecut, au fost depistate nereguli în ceea ce-i privește pe mai mulți chiriași ai locuințelor construite la Constanța prin programul ANL. Unii beneficiari ai programului destinat tinerilor subînchiriau apartamentele la prețul pieței, inclusiv pe timpul sezonului estival.
Chiriașii prinși, au fost evacuaţi.

“În urma controalelor efectuate de   am constatat că o parte dintre beneficiarii locuințelor ANL le subînchiriau sau le foloseau în alte scopuri decât cele pentru care erau destinate”, susține primarul Decebal Făgădău.

Edilul mai anunță că a dispus rezilierea tuturor acestor contracte și am repartizat cele 12 locuințe care au făcut obiectul unor fraude, unor familii care au nevoie de ele.
Verificările vor continua și în perioada următoare, urmând să înceapă demersurile pentru rezilierea contractelor de închiriere ale persoanelor descoperite în situații similare.
La Constanța au fost construite 23 de blocuri în regim ANL.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii