Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:44 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate comercială şi mai multe familii din Constanţa, impozit majorat pentru proprietăţile lăsate în paragină

ro

15 Dec, 2017 00:00 1539 Marime text
Comisia nr. 1 - de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanţe şi administrarea domeniului public şi privat al municipiului Constanţa se întruneşte astăzi, de la ora 11.00. Cetăţenii care doresc să sesizeze anumite probleme Consiliului Local sunt invitaţi să participe.
 

Consilierii din Comisia 1 vor lua în discuţie 28 de proiecte de hotărâre de Consiliu Local, care vor intra pe ordinea de zi în şedinţa ordinară de la sfârşitul lunii decembrie. Aleşii locali trebuie să se pronunţe cu privire la: proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2018, proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al S.C. Ecosal Constanţa pentru anul 2017, proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2017 al RADET; proiectul de hotărâre privind aprobarea aderării municipiului Constanţa la Uniunea Internaţională pentru Transportul Public şi plata cotizaţiei anuale aferente; proiectul de hotărâre privind modificarea HCL nr. 238/31.07.2017 privind alocarea unei sume din bugetul local pentru finanţarea activităţii sportive a Clubului Sportiv Cleopatra Mamaia în anul competiţional 2017-2018; proiectul de hotărâre privind repartizarea unor spaţii de locuit construite de A.N.L. în regim de închiriere din recuperări; proiectul de hotărâre privind modificarea şi completarea Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea activităţilor comerciale şi a serviciilor de piaţă în municipiul Constanţa, aprobat prin HCL nr. 371/2016.
 
Pe ordinea de zi sunt şi mai multe proiecte de hotărâre privind aprobarea rapoartelor de evaluare ce stabilesc diferenţa de preţ rezultată ca urmare a modificării reglementărilor urbanistice ale unor terenuri ce au făcut obiectul unor contracte de vânzare-cumpărare, precum şi proiecte de hotărâre privind aprobarea oportunităţii vânzării directe a unor terenuri situate în municipiul Constanţa.
 
Potrivit ordinii de zi, aleşii locali trebuie să-şi dea acordul de principiu şi pentru majorarea cu 500% a impozitului pe clădiri, pentru clădirea situată în municipiul Constanţa, strada Dianei nr. 4, proprietatea Anei Maria Radu, ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită; majorarea cu 500% a impozitului pe clădiri, pentru clădirea situată în municipiul Constanţa, strada Petru Rareş nr. 1, proprietatea a lui Iulian Radu şi a lui Zoe Paula Radu, ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită; majorarea cu 500% a impozitului pe clădiri, pentru clădirea situată în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 34, proprietatea lui Vasile Nicolae şi a Ancăi Mihaela Nicolae, ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită, dar şi majorarea cu 500% a impozitului pe clădiri, pentru clădirea situată în municipiul Constanţa, bulevardul I.C. Brătianu nr. 14, proprietate a SC Tectonis Project SRL, ca urmare a constatării stării tehnice de teren neîngrijit.

Ti-a placut articolul?

Comentarii