Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:13 20 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul sediu al Primăriei, pe repede înainte A doua strigare pentru noul cămin cultural de la Ştefan cel Mare (document)

ro

30 Sep, 2015 00:00 794 Marime text
Lucrările de la noul cămin cultural din Ştefan cel Mare stagnează. Şi nu din cauza vremii, ci din cauză că procedura a fost reluată, deşi prima procedură de achiziţie publică s-a desfăşurat în condiţii bune. „Am organizat prima dată licitaţia, a câştigat o firmă, am semnat contractul, dar, apoi, firma a avut unele probleme şi s-a retras. Am fost aşadar nevoiţi să reluăm procedura. Este un lucru care nu a ţinut de noi. Am organizat şi cea de-a doua licitaţie, acum suntem în procedura de analiză a ofertelor. Pe 21 septembrie a avut loc deschiderea ofertelor“, a declarat primarul Ion Beiu, pentru ZIUA de Constanţa.
 
Valoarea proiectului, derulat cu bani de la bugetul local, a fost estimată la 1,7 milioane de lei. Ofertanţii trebuie să îşi menţină timp de 90 de zile oferta, iar câştigătoare va fi declarată firma care a venit cu preţul cel mai scăzut. Nu mai puţin de şapte ofertanţi s-au arătat interesaţi de acest proiect. Este vorba despre: Gamaro Construct SRL, din Constanţa, Mobitom SA, din Constanţa, Holding Hondor SRL, din Constanţa, SC LVM Calor SRL, în asociere cu Fil Construct SRL, din Tulcea, Euromateria SRL, din Bucureşti, Eol Facility SRL, din capitală, şi Interconstruct SRL, din Constanţa.

Noul sediu al Primăriei, la acoperiş


Cât despre o altă investiţie prioritară a autorităţii publice locale de la Saligny, extinderea sediului Primăriei, aceasta este în plină desfăşurare. „Suntem mulţumiţi de ritmul lucrărilor la sediul Primăriei. Deja s-a ajuns la acoperiş. Anul acesta, trebuie să trecem de această etapă şi vom vedea apoi ce mai putem face, având în vedere că vremea începe să se strice“, a declarat primarul Ion Beiu, pentru ZIUA de Constanţa.
 
La fel ca în cazul comunei Nicolae Bălcescu, care a trecut prin aceleaşi transformări în urmă cu aproximativ doi ani, şi sediul Primăriei Saligny are nevoie de un spaţiu adecvat pentru desfăşurarea şedinţelor de consiliu. „În clădirea Primăriei nu există suficient spaţiu pentru şedinţele de consiliu. Avem doar trei încăperi în imobilul construit acum 50 de ani. Lucrările pentru extinderea sediului Primăriei sunt în derulare, clădirea va fi extinsă cu încă patru săli şi cu grupuri sanitare. Se lucrează intens şi, anul viitor, construcţia va fi gata“, a declarat primarul comunei Saligny, Ion Beiu.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii