Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicoleta Ploscaru, documentație depusă la Mediu, pentru un teren din Ovidiu, județul Constanța. Iată ce a cerut

ro

23 Jul, 2023 10:47 3893 Marime text
Nicoleta Ploscaru

Agenția pentru Protecția Mediului Constnața anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Nicoletei Ploscaru.

Mai precis, aceasta a depus documentația la Mediu pentru „CONSOLIDARE SI PROTECTIE MAL”, propus a fi amplasat in Orașul Ovidiu, Peninsula Tătărească, lot 7/5, Judetul Constanta. Terenul este, astfel, pozițional pe malul Lacului Siutghiol, în vecinătatea Peninsulei Tătărești, lot pe care îl deține. 

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului CONSTANTA, str. Unirii, nr.23, Mun. Constanta, judetul Constanta, zilnic, intre orele 9 – 13.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanța.

Nicoleta Ploscaru a candidat în 2020 la Primăria Constanța. Reamintim că Nicoleta Ploscaru a fost asociată cu Kay Tonnes Thorkildsen (decedat 2015), acesta din urmă a fost CEO al Westhouse Group SRL, subsidiară a RomReal. Nicoleta Ploscaru a fost director comercial de dezvoltare în cadrul Westhouse SRL din cadrul RomReal. Kay Tonnes Thorkildsen a fost partener de afaceri cu Sorin Gabriel Strutinsky.

Citește și:

Nicoleta Ploscaru, şefa Asociaţiei „Comunitatea Macedoneană din România“, trimisă în judecată (documente)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii