Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Naveștii sunt nemulțumiți Edilul din Valu lui Traian îi solicită omologului Chițac să renunțe la măsura limitării vitezei la 50 km/h !

ro

13 Feb, 2024 17:22 4092 Marime text

Începând de luni, 12 februarie, au fost relocate indicatoarele de informare de la intrările și ieșirile din oraș și s-a modificat limita de viteză a vehiculelor astfel:

Pe DN3C (centura ocolitoare a municipiului Constanța spre Ovidiu), se relochează panourile informative de intrare și ieșire în oraș în dreptul străzii Kiev și se reduce viteza de deplasare a autovehiculelor la 50 km/h.

Indicatoarele rutiere dinspre și spre Ovidiu se relochează și se reduce viteza de deplasare a autovehiculelor pe acest sector al DN2A, de la 90 de km/oră la 50 km/oră. Indicatoarele informative de intrare și ieșire din municipiul Constanța vor fi mutate în dreptul Restaurantului „En Provence”.

Pe Șoseaua Mangaliei, la intrare  și ieșire din municipiul Constanța se mută indicatoarele informative după sensul giratoriu Constanța Sud și se montează indicatoare de limitare a vitezei de deplasare a autovehiculelor la 50km/h.

La ieșire din municipiul Constanța spre Valu lui Traian, pe bulevardul I.C. Brătianu se mută indicatoarele informative de intrare, respectiv ieșire din oraș, în dreptul străzii  Crețoiu. Pe  sectorul de drum delimitat de străzile Crețoiu și Bucegi se limitează viteza de deplasare a autovehicolelor de la 70 km/h la 50 km/h.

Locuitorii din Valu lui Traian, nemulțumiți de măsura luată de Primăria Constanța!



Urmare a nemulțumirilor cetățenilor din Valu, edilul Florin Mitroi solicită Primăriei Constanța să dea curs solicitării navetiștilor.

„Din cauza numeroaselor solicitări pe care le-am avut într-un interval de timp relativ scurt, am transmis o adresă oficială reprezentanților UAT Constanța prin care am solicitat revizuirea limitei de viteză pe bld I.C.Brătianu (porțiunea de drum cuprinsă între Autostradă și cartierul Crețoiu) care a fost stabilită conform noilor reglementări la 50 km/h", a anunțat primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi.



foto Facebook/primariaValuTraian


Modificările pe sectoarele de drum au fost făcute deoarece acestea au trecut din administrarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, Direcția Regională de Drumuri si Poduri Constanta, în administrarea UAT Constanța, fiind reîncadrate în categoria funcțională a drumurilor de interes local, potrivit  Primăriei Municipiului Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii