Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moş Crăciun a ajuns la copiii din Ovidiu Primarul George Scupra şi locuitorii oraşului au dat startul sărbătorilor de iarnă (galerie foto)

ro

07 Dec, 2019 00:00 4430 Marime text

La invitaţia primarului George Scupra, Moş Crăciun a ajuns, pe data de 5 decembrie, la copiii din oraşul Ovidiu, judeţul Constanţa, pentru a inaugura Târgul de Crăciun. Moş Crăciun a venit tocmai din Laponia, încărcat de daruri multe. 

Inaugurarea Târgului de Crăciun s-a făcut sub acordul frumoaselor colinde interpretate de Corala „Armonia“ a Arhiepiscopiei Tomisului. Alături de primarul George Scupra şi Moş Crăciun, locuitorii oraşului Ovidiu, de la mic la mare, au dat startul sărbătorilor de iarnă.
 
Târgul de Crăciun este amenajat în parcul „Poetul Ovidius“ de lângă Primăria Ovidiu. Miile de luminiţe s-au aprins în Târgul Crăciunului pe data de 5 decembrie. Un brad mare, frumos împodobit, a adus un farmec deosebit târgului. De asemenea, în cadrul Târgului este amplasată şi casa lui Moş Crăciun, care arată exact ca cea din Laponia. Casa include un atelier de creaţie, unde copiii, ajutaţi de spiriduşi, au posibilitatea să scrie scrisori pentru Moş Crăciun. Tot spiriduşii îi vor ajuta pe micuţi să deschidă cadourile. Împreună vor cânta colinde de iarnă, iar voia bună, distracţia şi magia vor pluti în aer. Mai mult, toţi vor putea face poze cu Moş Crăciun, în faţa şemineului. Apoi vor primi în dar de la Moş Crăciun şi spiriduşi, pozele făcute.
 
În zonă vor exista un carusel şi un trenuleţ, puse, gratuit, la dispoziţia copiilor de către autoritatea publică locală. Oferta Târgului de Crăciun va fi variată: ceai, dulciuri, vata de zahăr, mere glazurate, vin fiert, dar şi multe alte produse lucrate manual, specifice sărbătorilor de iarnă. „Vă aştept la Ovidiu, în număr cât mai mare!“, a transmis Moş Crăciun.  
 
Citeşte şi:   
 
Mii de luminiţe, voie bună, şi surprize La invitaţia primarului George Scupra, Moş Crăciun ajunge la copiii din Ovidiu (video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii