Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:37 08 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna – „ Întotdeauna avem parteneriat cu medicii pentru sănătatea locuitorilor”

ro

02 Jul, 2021 00:00 1022 Marime text
  • Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, a făcut mai multe precizări legate de situațiile privind sănătatea locuitorilor săi
 
Mariana Gâju, edilul comunei Cumpăna a făcut mai multe precizări cu privire la activitatea Centrului de Permanență din cadrul Centrului Socio-Medical Cumpăna și a Centrului de Vaccinare Cumpăna.
 
„Cu privire la Centrul de Permanență Medicală, vă informăm că acesta funcționează încă din martie 2004. De-a lungul anilor, coordonarea acestui centru a fost executată atât de către doamna doctor Loghin, cât și de domnul doctor Orbocea, care mutându-se cu activitatea la Eforie, încetează coordonarea la finele lunii mai 2021.
 
Administația publică locală niciodată nu a intenționat desființarea Centrului de Permanență Medicală, unde își desfășoară activitatea șapte medici, șapte asistente medicale, 24 din 24 de ore. Am vrut să subliniez acest aspect și să vă facem cunoscut că medicii care coordonează centrul vor fi alții. Medicii care vor active la centrul de permanență dotat și construit de administrația publică locală va avea activitate în continuare. În același timp, orice medic dorește să vină pe teritoriul comunei poate să își înființeze cabinet medicale individuale. Întotdeauna avem parteneriat cu medicii pentru sănătatea locuitorilor comunei Cumpăna.
 
În continuare, vă fac cunoscut că se reia activitatea centrului de vaccinare Cumpăna, înființat tot de administrația locală publică și fuseseră temporar suspendată activitatea. O singură zi pe săptămână, începând cu 3 iulie 2021, de la ora 08.00 la ora 16.00, populația comunei Cumpăna se pot adresa la centrul de vaccinare. Viața merge înainte, noi vom fi alături de oameni pentru sănătatea oamenilor”, a spus Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, printr-un mesaj video.     
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii