Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe străzi din comuna Cogealac vor fi reabilitate

ro

02 May, 2022 00:00 1010 Marime text
  • Este vorba de drumuri comunale din satele Cogealac și Gura Dobrogei
 
Autoritatea pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru un proiect depus de către Primăria comunei Cogealac.
 
Mediul a decis că nu este necesara efectuarea evaluarii impactului  asupra mediului si a evaluarii  adecvate, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: Reparații drumuri comunale în comuna Cogealac, Județul Constanța”,  propus a fi amplasat în comuna Cogealac, sat Cogealac-DC 77 și  sat Gura Dobrogei–DC 81, extravilan,  județul Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și

Curtea de Conturi - 100 de sesizări către organele de urmărire penală. Care este situația la Constanta și Tulcea

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii