Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În locul Feliciei Tăicuţu Georgeta Blacioti, noul şef al Direcţiei Economico-Financiare din CJC (documente)

ro

20 Apr, 2015 00:00 4095 Marime text
Începând cu 11 martie, câţiva angajaţi ai CJC au fost suspendaţi din funcţie. Măsura i-a vizat pe patru dintre angajaţii care au calitatea de inculpaţi în dosarele în care este judecat președintele suspendat al CJC, Nicușor Constantinescu, aflat în prezent în arest la domiciliu.

Este vorba despre Titi Cenușă - arhitectul-șef al CJC, Tudorel Pârvu - auditor în cadrul Compartimentului Audit, șeful Serviciului Utilități Publice din cadrul Direcției Urbanism și Lucrări Publice, Lucian Simion - directorul general al Direcției Generale Economico-Financiare a CJC, şi Felicia Tăicuțu. „La Audit a rămas, practic, un singur om, iar să găsim un arhitect-şef nu este un lucru uşor, trebuie să găsim cumva o soluţie. În locul doamnei Felicia Tăicuţu, a rămas directorul adjunct al direcţiei, doamna Cârciu Veronica, iar la Utilităţi publice este doamna Getuţa Tănasă. Ele vor ocupa posturile până când se vor organiza concursurile pentru ocuparea funcţiilor publice“,declara vicepreşedintele CJC Cristinel Dragomir, la finalul şedinţei de Consiliu Judeţean de la acea vreme. Numai că, se pare, Veronica Cârciu nu a rămas prea mult pe funcţia fostei sale şefe.

Proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute în şedinţă şi care poartă parafa Direcției Generale Economico-Financiare sunt semnate de Georgeta Blacioti. În anul 2011, ZIUA de Constanţa nota faptul că Georgeta Blacioti a susţinut concursul organizat pentru definitivarea pe postului de şef serviciu pe care îl ocupa în cadrul Serviciul Buget, fiind următoarea în ierarhie după Adriana Decu, adjunctul serviciului de la acea vreme. Potrivit rezultatelor publicate de ANFP în urma concursului, Georgeta Blacioti, singurul candidat înscris, a obţinut, per total, la probele scris şi interviu, 180 de puncte. Potrivit ultimei declaraţii de avere, completate în anul 2014, aferentă anului fiscal anterior, Georgeta Blacioti menţiona, în calitate de şef serviciu, că deţine un autoturism Fiat Punto fabricat în 2005, dobândit print-un leasing. Singura rubrică ce mai era completată în afara acestei informaţii era cea a veniturilor, unde Georgeta Blacioti a trecut un salariu de 63.735 (probabil lei) de la CJC. De asemenea, Georgeta Blacioti nu declară interese.

În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza cele mai recente declaraţii de avere ale Georgetei Blacioti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii