Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două străzi din Limanu vor fi asfaltate! Primăria caută firmă pentru executarea lucrărilor

ro

04 Jan, 2023 11:53 1435 Marime text
  • Conform portalului licitatiapublica.ro, licitația va avea loc la data de 19 ianuarie 2023
 
Primăria comunei Limanu organizează o licitație, prin procedură simplificată, pentru execuția lucrărilor aferente obiectivului „Asfaltare strada Nucilor și strada Domnița Balașa, tronson 1, în localitatea 2 Mai”.
 
Conform portalului licitatiapublica.ro, licitația va avea loc la data de 19 ianuarie 2023, iar valoarea estimată de către autoritatea contractantă este de 2.551.335,54 lei. Prin acest proiect se propune modernizarea infrastructurii rutiere, prin asfaltare, a drumurilor din comuna Limanu, pe o lungime totală de 1.370,60 metri.
 
Structura rutieră existentă este o pietruire executată cu piatră sparta sort 0-63, cu grosimea cuprinsă între 15-20 cm, care prezintă degradări la nivelul stratului de piatră spartă specifice prin formarea de făgașe pe partea carosabilă, piatră alergătoare. Au fost executate lucrări de întreținere periodică.
 
La toate lucrările, constructorul va respecta normativele şi prescripţiile tehnice în vigoare privitoare la calitatea materialelor, controlul execuţiei lucrărilor, normele de siguranță în transporturi și are obligaţia să respecte „Legea 319/2006, privind protecția și securitatea muncii” şi să le îmbunătăţească conform specificului fiecărui loc de muncă.
 
Având în vedere tipologia contractului de achiziție publică, lucrările ce urmeaza a fi executate neavând un nivel de complexitate ridicat, autoritatea contractantă a considerat satisfăcătoare alegerea criteriului de atribuire „prețul cel mai scăzut”, oferta stabilită ca fiind câștigătoare fiind oferta care prezintă cel mai mic preț, cu respectarea cerințelor tehnice minime impuse la nivelul caietului de sarcini, în scopul utilizării eficiente a fondurilor guvernamentale.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Primăria Limanu dă peste 600.000 de euro pentru paza obiectivelor din comună. Cine și-a adjudecat contractul (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii