Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delegația Primăriei Constanța și-a clătit ochii în proiectele implementate de municipalitățile din Tepebași, Eskișehir și Odunpazari!

ro

16 May, 2018 00:00 1813 Marime text
O delegație a municipiului Constanța, condusă de viceprimarul Costin Ioan Răsăuțeanu, a efectuat o vizită oficială în provincia turcă Eskișehir, în perioada 9-12 mai 2018, ca urmare a invitației primite din partea primarului municipiului Tepebași din Eskișehir, Ahmet Ataç. Scopul deplasării a fost consolidarea relațiilor stabilite încă din anul 2014 prin înțelegerea de cooperare și parteneriat.
Delegația a fost însoțită, pe parcursul șederii în Turcia, şi de către Excelența Sa Gabriel Cătălin Șopandă, ambasadorul României în Republica Turcia.
 
Oficialii constănțeni au participat la numeroase vizite, în cadrul cărora li s-au prezentat proiectele implementate de municipalitățile din Eskișehir, Tepebașı și Odunpazari și au fost trasate liniile pentru schimburi în domeniile economic, educațional, social și cultural și pentru identificarea unor oportunități de investiții reciproc avantajoase.
 
Citeşte şi:
 
Solii lui Făgădău Viceprimarul, consilierul personal şi o echipă de aleşi locali constănţeni pleacă într-o misiune de cooperare în Turcia

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii