Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Sistemul de climatizare din pavilionul B al Unității Militare 02003, reabilitat de Extreme Engineering SRL, cu un singur angajat (DOCUMENTE)

ro

24 Mar, 2024 14:21 556 Marime text
  • Unitatea Militară 02003, de pe strada Ştefăniţă Vodă, nr. 17 din municipiul Constanța va reabilita sistemul de climatizare din pavilionul B.
  • Valoarea contractului atribuit, prin negociere directă firmei Extreme Engineering SRL, este de 49.960 lei.

Unitatea Militară 02003, de pe strada Ştefăniţă Vodă, nr. 17 din municipiul Constanța intenționează să repare sistemul de climatizare din pavilionul B.

Ministerul Apărării, Unitatea Militară 02003 a atribuit, prin negociere directă, contractul privind serviciile de reparație a sistemului de climatizare din pavilion B societății Extreme Engineering SRL. Potrivit SICAP, valoarea contractului atribuit este de 49.960 lei.
 
Servicul de reparație include înlocuirea următoarelor componente:
- LT ARUN 200 compresor inverter - 1 bucată,
- LT ARUN 160 compresor inverter - 1 bucată,
- Placa electronica inverter - 2 bucăți,
- Termostat de ambient unitate interna - 1 bucată.

De asemenea, contractul de achiziții publice include manopera, reparații, testare, verificare și înlocuire piese defecte și consumabile.

Termenul de livrare și prestare a serviciilor este de 45 de zile de la comanda ferma si semnarea contrcatului. Garantia prestarilor de servicii este de 9 luni, iar garantia echipamentelor este de 24 luni. Remedierea defecțiunilor ce fac obiectul garanției se va face în maxim 15 zile.


Despre Extreme Engineering SRL



Înființată în anul  2013, firma are sediul social pe strada Fildesului, nr. 4 din București și defășoară lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat.

Robert Valentin Eugeniu Simionescu este asociat unic și administrator. Potrivit termene.ro, Simionescu Robert Valentin Eugeniu mai este asociat în: All 4u Advertising Invest SRL, Ronik Trading SRL, Res Facility Management SRL și Wood Distribution SRL.

Din anul 2007 până în prezent, Extreme Engineering SRL și-a adjudecat 244 de contracte, prin achiziții directe, de la autorități publice. Printre acestea se numără: Muzeul Național de Artă al României, Spitalul Clinic Colentina, Tribunalul Argeș, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Inspectoratul de Politie Județean Dolj, Inspectoratul de Politie Județean Călărași, Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" și altele.

În context, precizăm că Extreme Engineering SRL a obținut, prin negociere directă, 4 contracte de la autorități publice din Constanța.

În anul fiscal 2022, firma cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 1.075.107 lei și un profit de 567.152 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În  secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a licitației. De asemenea, în secțiunea Documente puteți consulta și lista contractelor obținute de Ectreme Engineering SRL, prin negociere directă, de la autorități publice din Constanța.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:

Proiect finanțat prin PNRR: Newbuilding Cons SRL va construi un centru de colectare a deșeurilor în comuna Crucea, județul Constanța (DOCUMENT)

Cumpărări directe Constanța: Eiluminat Electrical Solutions SRL, din București, contract cu Primăria Costinești pentru iluminat stradal cu telecomandă și jocuri de lumini (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii