Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul local PNL Cristina Văsii, despre proiectul de taxe şi impozite - „Viitorul «sună», din păcate, a scumpiri!“

ro

08 Nov, 2017 00:00 2277 Marime text
Consilierii locali municipali studiază proiectul de hotărâre privind stabilirea taxelor şi impozitelor locale pentru anul 2018, aflat în dezbatere publică până la finalul acest luni.
 
Cristina Văsii, de la PNL, a observat că producătorii şi comercianţii de produse vor plăti taxe mai mari de anul viitor. „Dacă sunteţi producători sau comercianţi de artizanat sau handmade-uri, trebuie să ştiţi că SPIT Constanţa «susţine» producţia autohtonă, drept pentru care, pentru această activitate, măreşte taxa de autorizare de trei ori pentru Constanţa şi de opt ori pentru Mamaia. Acelaşi SPIT susţine şi creaţiile de tip tablouri în acelaşi mod, majorând taxele de trei ori“, mai susţine consilierul PNL, într-o postare pe o reţea de socializare.
 
În 2018, majorări de taxe vor fi percepute şi pentru arta digitală: pentru filmări (cu excepţia evenimentelor private) s-au introdus taxe speciale de autorizare cuprinse între 1.500 şi 2.500 lei pe zi pentru Constanţa şi pentru utilizarea domeniului public din Mamaia, între 1.900 şi 2.700 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii