Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă Concursul „Elevii au talent”, la o nouă ediţie. Tineri din oraşul Ovidiu, aşteptaţi să-şi demonstreze abilităţile artistice

ro

22 May, 2018 00:00 2084 Marime text
Elevii din oraşul Ovidiu sunt aşteptaţi, şi în acest an, la o nouă ediţie a Concursulului „Elevii au talent”, organizat de Liceul Tehnologic „Ion Podaru” cu susţinerea Primăriei Ovidiu.
 
Săptămâna trecută, pe 17 mai, a avut loc prima preselecţie la Liceul Tehnologic „Ion Podaru”, iar pe data de 18 mai, la Şcoala Gimnazială nr. 2 „Poet Ovidiu“! Regulamentul din acest an prevede şi înscrierea copiilor din Ovidiu care învaţă la şcoli gimnaziale şi licee din Constanţa. Cei interesaţi sunt aşteptaţi pentru înscrieri la secretariatul Liceului „Ion Podaru“ până pe data de 22 mai.
 
Joi, 24 mai, ora 13.00, va avea loc preselecţia finală, urmând ca rezultatele să fie afişate pe data de 25 mai. Finala concursului va avea loc pe data de 30 iunie, pe scena de pe lac, Parc Faleza Ovidiu!
 
Reamintim că, la ediţiile anterioare, cei mai talentaţi elevi din localitatea constănţeană Ovidiu şi-au demonstrat abilităţile artistice. Cu dansuri tradiţionale armâneşti şi cover-uri internaţionale, elevii au cucerit spectatorii.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii