Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comuna Valu lui Traian va avea stații de reîncărcare pentru autovehiculele electrice

ro

20 Jan, 2023 10:21 1189 Marime text
Primăria Valu lui Traian a anunţat că a depus dosarul necesar obţinerii finanţării pentru şase staţii de reîncărcare pentru mașinile electrice.

Dosarul a fost declarat câştigător și va primi finanțare.

„După cum știți, lucrăm în continuare pentru modernizarea localității și pentru a crea condiții tot mai bune, care să se ridice la cele mai înalte standarde. Domnul primar, Florin Mitroi împreună cu echipa sa, au lucrat la un proiect dedicat cetățenilor. Dosarul depus a fost declarat câștigător, astfel că, în viitorul cât mai apropiat, se vor instala șase stații de reîncărcare pentru mașinile electrice, pe raza localității Valu lui Traian. Printre acestea se află: Str. Floarea Soarelui, Calea Dobrogei și Str. Stadion, iar fiecare stație va beneficia de două puncte de reîncărcare și de patru locuri de parcare. Pentru a putea încărca mașinile electrice, utilizatorii vor introduce banii direct in stația pe care o folosesc. Taxa va fi stabilită ulterior, în funcție de prețul energiei electrice,” au anunțat reprezentanții Primăriei Valu lui Traian.


Proiectul face parte dintr-o serie de inițiative pentru un mediu cât mai curat și fără poluare, iar valoarea totală se ridică la aproximativ 1,2 milioane de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii