Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:29 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comuna Fântânele a obținut finantare PNRR pentru dotarea Școlii Gimnaziale nr. 1

ro

30 Aug, 2023 11:02 767 Marime text




Localitatea Fântânele a obținut finanțare PNRR pentru proiectul ,,Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învătământ preuniversitar și a unităților conexe”, a Școlii Gimnaziale nr. 1 Fântânele.

„Împreună cu echipa pe care o conduc, cu sprijinul consilierilor locali, am reușit sa obținem finanțare pentru proiectul ,,Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente I.T. a Școlii Gimnaziale nr.1 Fântânele,” proiect care vizează asigurarea unor condiții optime de învățământ pentru copiii din localitatea noastră.

Pe lângă dotările asigurate de la bugetul local, prin implementarea acestui proiect școala Gimnazială Fântânele va fi printre cele mai moderne școli din județ în ceea ce privește digitalizarea,” a transmis primarul comunei Fântânele, Adrian Ion Roșu.



PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Firme Constanța Util-Adsic Fântânele are un Consiliu de Administrație, a decis asociatul unic UAT Fântânele

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii